Hydrogen Award

Hydrogenprisen for 2019 skal deles ut under Hydrogenkonferansen 3.-4. juni 2019. Utdelingen vil skje under festmiddagen 3. juni.

Hvem kan nomineres?

Hydrogenprisen er en utmerkelse som deles ut til én eller flere personer som har gjort en spesiell innsats for, eller bidratt til ny kunnskap om hydrogen som energibærer: Samfunnsmessig, innen utdanning og forskning, industrielt

Den/de nominerte må enten være tilknyttet en norsk institusjon/selskap, eller være norsk statsborger og ha utført arbeidet ved en utenlandsk institusjon/selskap for å komme i betraktning.

Nominasjonen er nå åpen: Klikk her for å komme til nomineringsskjema

Du finner statuttene for Hydrogenprisen her

Vinneren av Hydrogenprisen kåres av en jury bestående av tre eller flere personer med bakgrunn fra industri, forskning og akademia.

Tidligere vinnere

Hydrogenprisen 2018 gikk til Steffen Møller-Holst Les saken her

Hydrogenprisen 2017 gikk til Ola Elvestuen. Les saken her.

Se liste over tidligere vinnere her

Hydrogenprisen 2018 gikk til Steffen Møller-Holst, Vice Preseident Marketing SINTEF Industri og styreleder i Norsk Hydrogenforum. Steffen Møller-Holst har levd og åndet for hydrogen i snart 30 år.

Hydrogenprisen 2017 gikk til nestleder i Venstre Ola Elvestuen, nå klima- og miljøminister, etter mange års innsats med tydelig politisk støtte til bruk av hydrogenteknologi i Norge, både på lokalt nivå i Oslo og nasjonalt, på Stortinget.

Contact

Members of Norwegian Hydrogen Forum get discount on the conference.

Please follow us and the latest news about the conference. Sign up here: Norsk Hydrogenforums newsletter (Click here).

Address:
Gunnar Randers Vei 24, 2007 Kjeller NORWAY
Anette Gangnæs, Coordinator – anette@hydrogen.no/995 74 711
Knut Linnerud,  Project Manager – knut.linnerud@hydrogen.no/922 25 432