Hydrogenprisen

Hydrogenprisen for 2018 skal deles ut under Hydrogenkonferansen 27-28. mai 2019. Utdelingen vil skje under festmiddagen 27. mai. Frist for å melde inn kandidater er utvidet til 16. mai.

Hydrogenprisen er en utmerkelse som deles ut til én eller flere personer som har gjort en spesiell innsats for, eller bidratt til ny kunnskap om hydrogen som energibærer: Samfunnsmessig, innen utdanning og forskning, industrielt

Den/de nominerte må enten være tilknyttet en norsk institusjon/selskap, eller være norsk statsborger og ha utført arbeidet ved en utenlandsk institusjon/selskap for å komme i betraktning.

Nominasjonen er nå åpen: Klikk her for å komme til nomineringsskjema

Du finner statuttene for Hydrogenprisen her

Vinneren av Hydrogenprisen kåres av en jury bestående av tre eller flere personer med bakgrunn fra industri, forskning og akademia.

Hydrogenprisen 2017 gikk til Ola Elvestuen. Les saken her. Se liste over tidligere vinnere her

Hydrogenprisen 2017 gikk til nestleder i Venstre Ola Elvestuen, nå klima- og miljøminister, etter mange års innsats med tydelig politisk støtte til bruk av hydrogenteknologi i Norge, både på lokalt nivå i Oslo og nasjonalt, på Stortinget.

Kontakt

Medlemmer i Norsk Hydrogenforum får 20 % rabatt på konferansen.

For å holde deg oppdatert om de siste nyhetene om Hydrogenkonferansen, meld deg på Norsk Hydrogenforums nyhetsbrev (klikk her).

Adresse:
Gunnar Randers Vei 24, 2007 Kjeller
E-post: anette@hydrogen.no
kristian.vik@hydrogen.no

Telefon:
+47 995 74 711
+47 951 83 350